Jak najít fotografie na iCloud

Pokud máte nastavení autorizovaná, fotografie, které pořídíte na svém iPhonu nebo iPadu, se automaticky zálohují na váš iCloud. Poté můžete podle těchto kroků najít obrázky, které chcete synchronizovat se všemi svými zařízeními, nebo je uložit na jiné místo.

  1. Aktualizujte svá zařízení na nejnovější iOS, nastavte iCloud na každém z nich a poté použijte stejné přihlašovací údaje ke správě fotek. Pokud používáte zařízení s Windows, budete si muset nejprve stáhnout iCloud pro Windows.
  1. Zapněte Fotky na iCloudu nabídce Nastavení. Vyberte iCloud, poté Fotky a poté zapněte Fotky na iCloudu.
  1. Pokud se všechna vaše zařízení synchronizují, poté se veškeré úpravy, které na fotografiích provedete, zobrazí na iCloudu a všech vašich zařízeních.
  1. Vaše skupina fotografií do vaší knihovny na základě tří standardních kategorií.
  • Momenty vám umožňují zobrazit seskupení fotografií, které byly pořízeny ve stejnou dobu nebo na stejném místě.
  • Kolekce je možnost, která umožňuje seskupovat obrázky podle vaší polohy.
  • Years vám dává možnost zobrazit celou iCloud knihovnu fotografií a videí na základě data.
  1. Vzpomínky jsou osobní možnost vyhledávání na iCloudu, která vám umožní najít konkrétní cesty, lidi nebo události. Poté zobrazí obrázky v kolekci, kterou si můžete prohlédnout.

SPROPITNÉ: Pokud dáváte přednost hledání lidí, míst, věcí nebo událostí, které odpovídají štítkům přiřazeným k obrázku, můžete vyhledávat fotografie pomocí vyhledávacího pole.

Jak najdu všechny své staré fotky na iCloudu?

Jak získat přístup Fotografie na iCloudu online
  1. Přihlaste se. Navštivte www. icloud .com a přihlaste se ke svému účtu.
  2. Klikněte na Fotky ikona. The iCloud web je podobný iPhonu nebo iPadu. Stačí kliknout na Fotky a spustíte webovou aplikaci.
  3. Prohlížejte si obrázky a videa. Odtud si můžete prohlédnout celý svůj iCloud Knihovna fotografií.

Jak získáváte fotografie z cloudu na iPhone?

Obnovte fotografie a videa
  1. v Fotky na iCloud .com, klepněte na položku Nedávno Smazáno album v postranním panelu. Pokud postranní panel nevidíte, klikněte na .
  2. Vybrat fotky nebo videa, která chcete zotavit se a poté klikněte Zotavit se .

Kam jdou trvale smazané fotografie?

jestli ty smazáno položku a chcete ji zpět, zkontrolujte svůj odpad, zda tam není.
  1. Na tvé Android telefonu nebo tabletu, otevřete Google Fotky aplikace .
  2. Dole klepněte na Koš z knihovny .
  3. Klepněte a podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. V dolní části klepněte na Obnovit. Fotografie nebo video se vrátí: V aplikaci galerie v telefonu.

Jsou trvale smazané fotografie nenávratně pryč?

Pokud jste zapnuli zálohování a synchronizaci, fotky a videa, která smažete, zůstanou ve vašem koši 60 dní, než budou navždy smazáno . Přečtěte si, jak zapnout zálohování a synchronizaci. Tip: Chcete-li přesunout všechny vaše fotky na jiný účet, sdílejte svou knihovnu fotografií s tímto účtem.

Mohu obnovit smazané fotografie?

Otevřete Google Fotky aplikace na vašem Android přístroj. Vlevo nahoře klepněte na Nabídka > Koš. Klepněte na požadovanou fotografii a podržte ji zotavit se . Klepněte Obnovit ve spodní části obrazovky se dostanete zpět smazáno obrázek.

Jsou trvale smazané fotografie navždy pryč iPhone?

Když smažete fotky a videa, přejdou do vašeho Nedávno Smazáno album na 30 dní. Po 30 dnech budou trvale smazáno . Pokud přidáte fotky tvému iPhone , iPad , nebo iPod touch připojením zařízení k počítači, nemůžete je smazat přímo ze zařízení v Fotky aplikace.

Jsou trvale smazané fotky stále na iCloudu?

Váš iPhone se obvykle automaticky zálohuje do vašeho iCloud účet a pokud je smažete fotky z vašeho iPhone, budou také smazáno z vašeho iCloud . Chcete-li to obejít, můžete vypnout iCloud sdílení fotografií, přihlaste se k jinému iCloud účet nebo použijte jiný cloudový server než iCloud pro sdílení fotografií.

Jak mohu obnovit trvale smazané fotografie z mého iPhone po 30 dnech?

Mohu obnovit trvale smazané fotografie z mého iPhone bez zálohování?

Vaše nejlepší varianta jak na to obnovit smazané fotografie po 30 dnech je k obnovit z místní zálohy iTunes:
  1. Připojit váš iPhone na vaše Mac.
  2. Otevřete iTunes.
  3. Vybrat váš iPhone .
  4. Klikněte na a Obnovit Tlačítko zálohování.
  5. Vybrat vaše zálohovat a čekat pro proces dokončit.

Jak obnovím trvale smazané obrázky z iCloud?

Pokud máte ne záloha pak ty umět „t obnovit jim. Nejprve si všimněte, že iCloud Fotky prostě napodobuje přesně to, co máte na vašem iOS přístroj. Pokud smažete a fotografie z váš iPhone , také jej smaže na iCloud.

Lze smazané fotografie z iPhone obnovit?

Pokud máte svůj iPhone , jít do Fotky -> Alba, přejděte úplně dolů a klepněte na Nedávno Smazáno , klepněte na Vybrat a poté vyberte všechny fotky a klepněte na Zotavit se . Vaše fotky jsou zpátky tam, kde byli. Snadný! Poté vyberte fotografii, kterou chcete získat a klepněte na Zotavit se .

Zůstanou fotografie v iPhonu, pokud jsou smazány z iCloud?

Jak obnovit smazané fotografie na iPhone . První místo, které hledat smazáno obrázky jsou v poslední době Smazáno složku na vašem iPhone . Jít do Fotky -> Alba -> Přejděte dolů a vyhledejte Naposledy Smazáno sekce. Klikněte na Vybrat v pravém horním rohu -> vyberte snímky pro obnovení -> stiskněte Obnovit.

Jak obnovím trvale smazané fotografie z Apple iPhone?

Vaše zařízení všechny okamžitě odstraní fotky a videa, která si vymazat a nebudou k dispozici pro obnovení v seznamu Nedávno Smazáno album. Li když vám dojde úložiště, vaše zařízení se nebudou zálohovat iCloud a nové fotky , videa, dokumenty a vaše informace nebudou pobyt aktuální.

Kde jsou smazané fotografie z iPhone?

Zatímco ty smazáno vaše fotky na iPhone náhodně se je pokuste získat zpět na iCloud, pokud již máte záložní soubory. Zkontrolujte nedávno Smazáno složky v albu, ty smazané fotografie lze obnovit do 40 dnů. Nebo můžete obnovit je přihlášením na váš iCloud přes webový prohlížeč.

Kde najdu smazané zprávy na svém iPhone?

Odstraňte nebo skryjte fotografii nebo video

smazat fotku z iPhonu a dalších zařízení pomocí stejného iCloudu Fotky účet. Smazané fotky a videa jsou uložena v seznamu Nedávno Smazáno album na 30 dní, kde si se může zotavit nebo je trvale odeberte ze všech zařízení. Skrytý fotky jsou přesunuty do alba Hidden.