Jak smazat historii Netflix

Ať už na Netflixu sledujete cokoli, vaše sledované položky uchovává v historii. V této příručce se dozvíte, jak smazat historii Netflix.

Proč smazat historii? Než přejdeme ke skutečnému průvodci, dovolte nám vyjasnit některé nejasnosti ohledně toho, proč je potřeba smazat historii Netflix, první věcí může být, že chcete skrýt seznam sledovaných před ostatními. Za druhé, pokud vás začínají nudit doporučené filmy, musíte předtím sledované tituly odstranit. Protože Netflix používá sledované tituly k tomu, aby vám doporučoval obsah.

Jak odstranit historii Netflix na Androidu, iPhonu a iPadu

Aplikace Netflix neumožňuje smazat historii, ale můžete to udělat ve svém webovém prohlížeči.

  • Otevřete webový prohlížeč na svém mobilu.

Safari můžete otevřít na iPhonu nebo iPadu nebo v jakémkoli jiném prohlížeči.

  • Přejděte na webovou stránku Netflix.

www.netflix.com

  • Pokud ještě nejste přihlášeni, přihlaste se ke svému účtu kliknutím na přihlásit se v pravém horním rohu obrazovky. Zadejte své uživatelské jméno a heslo.

Poznámka: Nemůžete vymazat historii dětského účtu

  • Když jste přihlášeni, klepněte na tři vodorovné čáry v levém horním rohu obrazovky. Otevře se Menu.
  • Klepněte na název svého profilu, který se nachází v horní části postranního panelu nabídky.
  • Klepnutím na váš profil otevřete všechny profily vašeho účtu.
  • Klepněte na profil, který má historii, kterou chcete smazat. Ale pokud je nějaký profil označen Děti , nemůžete smazat jeho historii.
  • Znovu klepněte na tři řádky na obrazovce vlevo nahoře a otevřete další možnosti.
  • Klepněte na Účet , bude umístěn pod jménem vašeho profilu.
  • Klepnutím na Účet se otevře podnabídka, z této podnabídky najděte a klepněte na Zobrazení aktivity .
  • Veškerý sledovaný materiál uvidíte na svém profilu. Smazání celé aktivity bohužel není možné. Takže každá aktivita má a Přejít ikona (×) před ním. Klepnutím na tuto ikonu odstraníte obsah z historie.

Poznámka: Na konci stránky Činnost sledování uvidíte Schovat vše Tato možnost skryje všechny tituly z vašeho vyhledávání. Podle těchto titulů již nebudete dostávat doporučení. Pokud je položka, kterou se chystáte odstranit, epizodou seriálu, budete nejprve vyzváni k odstranění celé série. Takže provádějte svou činnost s pozorností.

  • Po smazání historie z Netflixu může odstranění ze všech vašich zařízení trvat 24 hodin.

Tato metoda funguje také pro aplikaci Netflix TV.

Sledujte Netflix s přáteli daleko

Možná si říkáte, jak je to možné. Ale jsme tu, abychom vám představili rozšíření pro Google Chrome s názvem Netflix Party .

Toto rozšíření umožňuje chatovat s přáteli, když sledujete filmy Netflix. Nemusíte si nastavovat plán, jak se sejít, ani čekat na víkendy. Kdykoli můžete sledovat film na Netflixu a chatovat se svým gangem.

Je to chatovací místnost, která funguje současně, když sledujete obsah Netflix.

Získejte lepší výsledek na základě hodnocení

Ne vždy Netflix filtruje nejlepší výsledky na základě hodnocení. Používáním NEnhancer , získáte výsledek získaný kombinací hodnocení IMDb a shnilých rajčat. Můžete to zkusit, když vás výsledek vyhledávání Netflix na základě hodnocení zklame.