Jak se přihlásit a odhlásit z LinkedIn

LinkedIn je skvělý zdroj pro profesionály. Umožňuje vám spojit se a síť s dalšími profesionály ve vašem oboru. Ale stejně jako všechny stránky sociálních médií se budete chtít ujistit, že se úspěšně přihlásíte a odhlásíte ze svého profilu LinkedIn. Postupujte podle těchto jednoduchých tipů, abyste se ujistili, že jste správně přihlášeni a odhlášeni.

Přihlášení na LinkedIn na počítači

  • Jít do www.linkedin.com
  • Vyberte tlačítko Přihlásit se. Najdete jej v pravém horním rohu obrazovky.
  • Budete vyzváni k zadání vašeho e-mailu nebo telefonního čísla, které jste použili, když jste se připojili k LinkedIn, a také hesla, které jste si vytvořili.
  • Klikněte na tlačítko s nápisem Přihlásit se a budete přesměrováni na svůj řídicí panel LinkedIn.

Spropitné: Pokud jste zapomněli své heslo, můžete kliknout na odkaz s nápisem Zapomněli jste heslo? a budete moci obnovit svůj účet a resetovat heslo.



Přihlášení na LinkedIn na mobilním zařízení

  • Otevřete na svém telefonu nebo mobilním zařízení aplikaci LinkedIn. Zobrazuje se jako modrý rámeček se slovem napsaným bíle.
  • Klepněte na tlačítko s nápisem Přihlásit se.
  • Zadejte e-mail nebo telefonní číslo, které je spojeno s vaším profilem LinkedIn, a také heslo, které jste vytvořili.
  • Klepněte na tlačítko Přihlásit se a budete přesměrováni na svůj řídicí panel LinkedIn.

Odhlášení z LinkedIn na počítači

  • Klikněte na svou profilovou fotku. Najdete jej v pravém horním rohu obrazovky.
  • Otevřete rozevírací nabídku.
  • Vyberte Odhlásit se. Jakmile na toto tlačítko kliknete, opustíte svůj profil a řídicí panel a měli byste obdržet upozornění, že jste byli úspěšně odhlášeni.

Odhlášení z LinkedIn na telefonu nebo mobilním zařízení

Krok 1: Otevřete kartu Nastavení. Zobrazí se jako ikona ozubeného kola.

Krok 2: Přejděte na konec seznamu nastavení.

Krok 3: Klepnutím na výběr s nápisem Odhlásit se úspěšně odhlásíte z aplikace LinkedIn.

Spropitné: Ať už používáte verzi aplikace pro iOS nebo Android, pokyny jsou stejné.

Věci, které je třeba mít na paměti:

  • Je důležité se odhlásit ze svého LinkedIn profilu, když jej nepoužíváte.
  • Váš profil může obsahovat osobní údaje nebo informace, ke kterým nechcete, aby měli ostatní přístup bez vašeho svolení.

Úspěšné odhlášení po ukončení používání LinkedIn je způsob, jak chránit vaše informace.

Jak se odhlásíte z LinkedIn?

Android
  1. Klepněte na svůj profilový obrázek.
  2. Klepněte na ikonu Nastavení.
  3. Přejděte dolů a klepněte Odhlásit se ve spodní části obrazovky.

Co se stane, když se odhlásíte z LinkedIn?

Li odhlásíte se účtu, relace již není aktivní a zanikne vypnuto z nastavení. na té stránce, vy může také zkontrolovat všechna zařízení, která jsou podepsaný do vašeho LinkedIn účet, kdy vy poslední podepsaný v, jaký prohlížeč byl použit, IP adresa a město a stát, ve kterém došlo k přihlášení.

Jak se odhlásím ze všech zařízení na LinkedIn?

Na odhlásit se z každý aktivní relace (kromě vaší aktuální): Klikněte Odhlásit se z Všechno tyto relace na začátku vašeho seznamu. Klikněte Odhlásit se potvrdit.

Mohu LinkedIn dočasně deaktivovat?

I když tuto možnost nenabízíme dočasně deaktivovat váš účet, vy umět upravte svůj veřejný profil a určete, jaké informace o profilu lidé uvidí, když používají vyhledávače jako Google, Yahoo!, Bing atd.

Jak mohu skrýt svůj profil LinkedIn, aniž bych jej smazal?

Skrýt Vaše Profil
  1. Klikněte na ikonu Já v horní části svého LinkedIn domovská stránka.
  2. Klikněte na Zobrazit Profil a poté Upravit veřejné profil & URL na pravé straně vašeho profil .
  3. V části Upravit viditelnost na pravé straně přepněte možnost Vaše profilů veřejná viditelnost na Vypnuto

Jak mohu skrýt svůj LinkedIn profil před určitými kontakty?

Klepněte na tlačítko Změnit Profil Odkaz na fotky a viditelnost. Vyberte Moje připojení nebo Moje síť pro omezení profil fotografie nebude viditelná nikomu jinému než těmto lidem. Kromě toho můžete změnit nebo smazat svůj profil obrázek na této stránce. Klikněte na Uložit nastavení.

Mohu vidět, kdo mě zablokoval na LinkedIn?

Na vidět seznam členů, které máte blokováno ze zobrazení vašeho profilu: Klikněte na ikona v horní části vašeho LinkedIn domovská stránka. Klikněte na Nastavení a soukromí. V části Viditelnost na levé liště klikněte na Změnit vedle Blokování.

Může zablokovaná osoba na LinkedIn vidět můj profil?

NA blokováno člen ještě může vidět vaše profil a příspěvky: Pokud jste blok členem, mohou stále vidět informace, které zveřejníte, jako je vaše veřejnost profil , obsah zveřejněný ve veřejných (otevřených) skupinových diskuzích, vaše vlastní veřejná sdílení a komentáře k příspěvkům Influencerů.

Mohu zablokovat svého šéfa na LinkedIn?

Tady není žádný Blok tlačítko kdekoli na LinkedIn platformu, kterou najdete na jiných sociálních sítích, jako je Twitter. Neexistuje tedy žádný rychlý a snadný způsob, jak úplně blok kdokoli, včetně vašeho zaměstnavatele , z prohlížení váš LinkedIn profil.

Proč se můj šéf dívá na můj LinkedIn?

Vaše šéf mohou debatovat o vaší budoucnosti ve vaší společnosti, pokud budou stále odkazovat na váš profil. Nedávný příspěvek od vaší společnosti inzeroval vaši pozici jako otevřenou. To je často známkou toho, že se vás mohou v budoucnu pokusit nahradit a chtěli vás jen vidět LinkedIn jako reference pro kvalifikaci.

Jak mohu používat LinkedIn, aniž by o tom můj zaměstnavatel věděl?

Chcete-li vybrat soukromý režim:
  1. V části Nastavení a soukromí vyberte: Jak to vidí ostatní váš LinkedIn aktivita.
  2. Vyberte možnosti zobrazení profilu, které chcete zvolit jako veřejné, polosoukromé s obecnými podrobnostmi vaše průmyslová nebo soukromá.

Jak mohu skrýt svou aktivitu na LinkedIn 2020?

Na skrýt vaše aktivita zdroj od určitých lidí, klikněte na Vybrat, kdo vás může vidět Aktivita Zdroj v části Nastavení ochrany osobních údajů na stránce nastavení profilu. Zobrazí se rozevírací seznam s možnostmi Všichni, Připojení, Vaše síť a Pouze vy. Kliknutím na Uložit změny použijete vybranou možnost.

Mohou ostatní vidět moji aktivitu na LinkedIn?

Poznámky: Vy umět vybrat koho může vidět váš nedávné aktivita . Vy umět kontrolovat zda vaši aktivitu se objeví v vaše zdroj sítě. The Aktivita sekce se bude stále zobrazovat vaše profilu, i když se rozhodnete neupozorňovat vaše síť o vaše změny profilu.

Jak smažete aktivitu na LinkedIn?

Chcete-li zobrazit svůj profil Aktivita stránka: Klepněte na ikonu Profil. Přejděte dolů na Aktivita sekce.

Na vymazat an aktivita z činnosti strana:

  1. Na Činnosti klepněte na ikonu Více napravo od příspěvků, které chcete vymazat .
  2. Klepněte Vymazat článek a příspěvek z rozbalovací nabídky.
  3. Klepněte Vymazat potvrdit.

Kdo může vidět moji aktivitu na LinkedIn?

Z rozbalovací nabídky vyberte Nastavení a soukromí. Klikněte na kartu Viditelnost vlevo. V části Viditelnost vaši aktivitu na LinkedIn , klikněte na Změnit vedle položky Sdílet změny zaměstnání, změny vzdělání a pracovní výročí z profilu. Chcete-li sdílet, přepněte přepínač na Ano vaše úpravy profilu nebo Ne pro ukončení sdílení vaše úpravy profilu.

Jak mohu spravovat svou aktivitu na LinkedIn?

Klikněte na ikonu Já v horní části svého LinkedIn domovská stránka. Z rozbalovací nabídky vyberte Nastavení a soukromí. Klikněte na sekci Ochrana osobních údajů na levé liště. Klikněte na Změnit vedle Spravovat vaše údaje a aktivita .

Jak nastavím svou aktivitu na LinkedIn jako soukromou?

Jak aktivovat soukromé Režim zapnutý LinkedIn
  1. Klikněte na Nastavení a soukromí pod ikonou Já.
  2. Přejděte na Jak vás vidí ostatní Aktivita na LinkedIn a klikněte na Změnit vedle Možnosti zobrazení profilu.
  3. Vybrat soukromé Režim.